top
غذاهای سازگار و ناسازگار با هم

غذاهای سازگار و ناسازگار با هم

غذاهای سازگار و ناسازگار با هم

لیمو :

ناسازگاری ها:

لیمو با نان - سیب زمینی - برنج - گندم - ارزن - ماکارونی - موز - بلوط - میوه های شیرین - سیب درختی - لپه - عدس - لوبیای چیتی - خرما -انجیر- نانهای شیرینی -گوجه فرنگی- سرکه - باقلا - لوبیا و نخود نمی سازد.

سازگاری ها:

لیمو با روغن های مایع نباتی خوب می سازد.با گردو - فندق - بادام زمینی ( پسته شام ) - هویج -کرفس- پیاز - گل کلم - شاهی - سیر - ترب - فلفل - مارچوبه - آرتیشو - کدوی مسمائی - پنیر - میوه زیتون - بادام - سیب زمینی ترشی ( سیب مز ) - نارگیل - سالاد کاهو - تره فرنگی ( پوارو ) - چغندر - کلم دلمه ای ( کلم بروسل) - آندیو - شلغم - بادنجان -رازیانه- اسفناج - شنگ - انواع کدو و تخم مرغ سازگار است.

 

موادغذائی سازگار با خرمالو:

پرتغال -انگور- گلابی - آلو - گیلاس - خربزه - هندوانه

موادغذائی که با یکدیگر نمی سازند:نان با سیب زمینی - برنج با ماکارونی - روغن های مایع نباتی با عسل یاانجیر- خرما با سالاد سبزیها - مارمالاد با حبوبات و بقولات - مربا و ترشی با کلم - عسل با اسفناج - پرتغال و نارنج با بادام - و انواع گوشت با میوه ها سازگار نیستند.

چند نکته جالب:* پیاز ار لحاظ میکروب کشی در درجه اول است، سیر در درجه دوم ، ترب سیاه در درجه سوم و چهارم فلفل قرمز.* اگر می خواهید میکروب های دهان شما از بین برود، روزی یک پیاز را از یک تا پنج دقیقه بجوید.* پیاز خام یا پخته با آب لیمو برای معالجه آسم و برونشیت خوب است.

 

 

پرتغال :


ناسازگاری ها:
پرتغال با مواد چربی - ماهی به صورت که تهیه شود - سبزیها و رغن های مایع نباتی - شیر و انواع سوس ها - سالادکاهو وگرجه فرنگی- گردو ، بادام و نارگیل -غذاهای سرخ کرده ، املت ، ماهی شور و کنسرو - سیر ، سرکه و مشروبات الکلی - بادنجان ، فلفل سبز و آرتیشو و با گوشت های کنسرو شده نمی سازد.

سازگاری ها:
پرتغال با عسل ، خرما ، شکر ، قند ، مارمالاد، مربا، نان ، سیب زمینی ،انگور، سیب درختی ، گلابی ، خربزه، هندوانه ، برنج، شاه بلوط و میوه های شیرین سازگار است.

- باانگورو توت فرنگی برای بیماری زکام خوب است
- با نان برشته کامل و پنیر تازه ، برای کم خونی خوب است
- با نان کامل و عسل و میوه های شیرین، برای سرماخوردگی خوب است
- با نان کامل و مربای به، ضد اسهال است
- با نان کامل و خامه شیرین ( عسل یا شکر) ، ضد گلو درد است
- با سیب زمینی تنور پز و پنیر ، برای دردهای کلیه و بیماری های مثانه خوب است
- با نارنگی برضد انواع تب مناسب است
- با سیب درختی ، ضد فشار خون است
- با برنج پخته و پنیر ، ضد ضعف است
- با خرما ، ضد رماتیسم است
- باخرمالو
، ضد کولیت است
- با ماکارونی پخته و عسل غذای سهل الهضمی است
- با پامپلموس ( پرتغال امریکایی) ، ضد کم اشتهایی است
- با ماکارونی پخته و پنیر، ضد کمبود غذایی است
- با آلو ، ضد یبوست و انواع تب است
- با موز و کشمش وانجیرخشک، ضد نقرس است
- با توت فرنگی و خامه شیرین یا عسل، ضد سیاتیک است
- با لیمو ، ضد سرطان است


-باآناناس، هلو و مارمالاد، ضد یبوست است
- با خربزه ، ضد اوره است
- با هندوانه، ضد نفریت است
- با هلو ، ضد سرطان و سل است

- باانجیر، ضد اولسر معده است

سیب زمینی :


ناسازگاری ها:


سیب زمینی با نان - بلوط - برنج - لپه - لوبیا - لیمو - ذرت - ماکارونی - موز - باقلا - عدس و میوه های کال و ترش سازگار نیست.
 

سازگاری ها:


سیب زمینی با کاهو -کرفس-- هویج - چغندر - پرتغال - انگور- آناناس ترب - کلم - زردآلو - روغن های نباتی مایع - مارمالاد -گرجه فرنگی- میوه های شیرین - پنیر - کره - سبزی - گل کلم - میوه های روغن دار - ترشی - گلابی و سیب درختی سازگار نیست.

موادغذائی سازگار با نان :


نان با پنیر سازگار است و خوب ترکیب می شود.با میوه های تازه – سبزی های خوردنی - کاهو - پرتغال - نارنگی - هندوانه - خربزه -انگور- هلوی رسیده - گیلاس و آلبالوی رسیده - ازگیل رسیده - توت -آناناس- خرمالوی رسیده- انجیر- آلوی رسیده- انبه سازگار است


* پاپابا یا همان خربزه درختی که بسیار مفید و مقوی است ، دارای ویتامین های C, A, B2 می باشد و بهترین هضم کننده غذاست. در جنوب ایران نیز قابل کشت بوده و پس از 9 ماه کاشتن ، درخت حاصل می دهد.

موادغذائی سازگار با کاهو :
 

لیمو - سیر -گرجه فرنگی-روغن های نباتی مایع - گردو - میوه زیتون - ترب - کرفس- هویج رنده شده - چغندر قرمز (لبو) - میوه نارگیل - سوس مایونز - شاهی -رازیانه- آرتیشو - سیب زمینی ترشی - گل کلم - شنگ - خیار - تره فرنگی - پایریکا( فلفل شیرین) - بادنجان - نان برشته - سیب زمینی و برنج پحته ( کته یا پلو).

موادغذائی سازگار با گرجه فرنگی


تمام سبزیها - نان - آرتیشو - موز - میوه های روغن دار - روغن های نباتی مایع - کره - پنیر - تخم مرغ - بادنجان - چغندر - هویج - گردو - لپه و لوبیا .
 

موادغذائی سازگار با برنج:
 

گرجه فرنگی- سبزی – روغن های نباتی مایع - پنیر - کره - میوه های روغن دار -کرفس- گل کلم - میوه های شیرین - مارمالاد - مربا - ترشی - هویج - شلغم - ترب و عسل .

موادغذائی سازگار با خرما:


پرتغال -انگور

- گلابی - آلو - گیلاس - خربزه - هندوانه
موادغذائی که با یکدیگر نمی سازند:
نان با سیب زمینی - برنج با ماکارونی - روغن های مایع نباتی با عسل یا انجیر

- خرما با سالاد سبزیها -انجیر با گوجه فرنگی یا آرتیشو - مارمالاد با حبوبات و بقولات - مربا و ترشی با کلم - عسل با اسفناج - پرتغال و نارنج با بادام - و انواع گوشت با میوه ها سازگار نیستند.

چند نکته جالب:
* پیاز ار لحاظ میکروب کشی در درجه اول است، سیر در درجه دوم ، ترب سیاه در درجه سوم و چهارم فلفل قرمز.
* اگر می خواهید میکروب های دهان شما از بین برود، روزی یک پیاز را از یک تا پنج دقیقه بجوید.
* پیاز خام یا پخته با آب لیمو برای معالجه آسم و برونشیت خوب است.

 

 



مرتبه
مرتبه
نظر و تجربه خود را برای دیگران ثبت کنید

تبلیغات ویژه

تجربه مادرانه
شما میتوانید در مورد موضوع زیر بحث و تبادل نظر کنید و در قسمت نظرات تجربه خود را با مادران در میان بگذارید :
موضوع انتخاب شده :
جدا کردن اتاق فرزندان
تجربه خودرا بنویسید
تبلیغات