مواد لازم :
هویج |
۱ عدد |
سیب زمینی |
۱ عدد |
آب |
۵/۰ لیتر |
آرد برنج |
۳ قاشق مربا خوری |
روغن زیتون |
۱ قاشق مربا خوری |
طرز تهیه :
یک عدد هویج و یک عدد سیب زمینی را به صورت قطعات کوچکی خرد کرده و درون قابلمه بریزید. حدود 0/5 لیتر آب داخل آن اضافه کنید و در آن را بسته و بگذارید با حرارت ملایم تقریباً یک ساعت بپزد. زمانی که مواد داخل قابلمه پخته شده و آب باقیمانده دردرون آن حدود یک استکان شد، شعله اجاق را خاموش کنید. آب غذا را جدا کرده و مواد داخل قابلمه را کاملاً له کنید و یا از صافی عبور دهید تا کاملاً نرم و یکنواخت شوند. 2 قاشق از این پوره کرم مانند را به داخل آب غذا ( حدوداً 150 سی سی )، اضافه کنید. 3 قاشق نیز آرد برنج پخته شده و آماده را داخل آن بیفزایید. در صورت دسترسی به روغن زیتون مرغوب، یک قاشق مرباخوری از آن را داخل غذای کودک بریزید. با کمک قاشق غذا را کاملاً هم زده و بدون اضافه کردن نمک و یا شکر آن را به کودک بدهید.
- در صورتی که کودک دچار یبوست است، از دادن لعاب برنج و اضافه کردن هویج به سوپ او خودداری کنید.