تخم مرغ ماده غذایی بسیار مفید و سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی می باشد. همچنین سفیده ی تخم مرغ دارای مقادیر قابل توجهی کلسیم است که برای رشد کودک فواید بسیاری را داراست.
علیرغم خواص فراوان تخم مرغ نکات ضروری و مهمی درباره ی استفاده از آن وجود دارند که عبارتند از :
* در صورتی که در خانواده ی شما سابقه ی ابتلا به اگزما یا آلرژی تنفسی وجود دارد، بهتر است تغذیه با تخم مرغ را اندکی به تاخیر بیاندازید.
* هرگز تخم مرغ را به صورت خام با نیمه پخته (عسلی) به کودک ندهید؛ زیرا علاوه بر آسیب رساندن به کبد احتمال ابتلا به عفونت و حساسیت را نیز افزایش می دهد.
* در ابتدا از زرده ی تخم مرغ شروع کنید و تغذیه با سفیده ی تخم مرغ را تا حدود یک سالگی به تاخیر اندازید.
* برای شروع از یک چهارم زرده استفاده کنید.
* می تانید زرده را با شیر یا سوپ کودک مخلوط کنید.
* هرگز تخم مرغ را با نمک یا شکر به کودک نخورانید و ذائقه ی او را بی جهت به شیرینی و شوری عادت ندهید.