مواد قندی مانند پاستیل که پس از مصرف به دندانها میچسبند آسیب بسیار بیشتری را برای دندانهای کودکان خواهد داشت. چرا که زمانی که این مواد به دندان میچسبند همراه با باکتریهای موجود در داخل دهان( که غیر فعال هستند) زمینهی فعالیت را در یک زمان قایل ملاحظه برای این باکتریها فراهم میکند در نتیجه باعث تخریب دندان و نهایتا پوسیدگی خواهد شد.
به طور کلی مصرف بیش از حد مواد قندی زمینه مشکلات دهان و دندان را فراهم میکند اما میتوان گفت مصرف مقدار محدود آن اجتناب ناپذیر است.
مواد قندی مانند پاستیل که پس از مصرف به دندانها میچسبند آسیب بسیار بیشتری را برای دندانهای کودکان خواهد داشت. چرا که زمانی که این مواد به دندان میچسبند همراه با باکتریهای موجود در داخل دهان( که غیر فعال هستند) زمینهی فعالیت را در یک زمان قایل ملاحظه برای این باکتریها فراهم میکند در نتیجه باعث تخریب دندان و نهایتا پوسیدگی خواهد شد.
به طور کلی استفاده از انواع آبنباتها و پاستیلها و کلیه مواد قندی که پس از مصرف برای مدتی به دندانها میچسبند مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد. در صورتی که فرد پس از مصرف این دسته از مواد قندی اقدام به مسواک زدن نماید در این صورت سطوحی از دندان که مسواک به آن دسترسی ندارد حتما تخریب خواهند شد. بحث تغذیهای هم مد نظر است چرا که برخی از انواع پاستیلها چون از مواد ژلاتینی تهیه شدهاند میتوانند از نظر تغذیهای مشکلزا باشند.