شیر خشک
دست هایتان و شیشه شیر را بشویید.
اگر آب منطقه شهری شما تمیز بود، مقداری آب از شیر آب داخل شیشه شیر بریزید. در غیر این صورت، از آب تصفیه شده یا آب معدنی استفاده کنید.
با مطالعه برچسب روی شیر خشک، میزان شیر خشک لازم برای هر شیشه را ببینید.
مقدار لازم پودر شیر را با قاشق مخصوص آن بردارید.
پودر را داخل شیشه بریزید و سپس درب شیر خشک را ببندید.
درب شیشه شیر را ببندید.
نوک پستانک شیشه شیر را با انگشت نگه دارید و شیشه را محکم تکان دهید تا پودر کامل حل شود.
درپوش روی پستانک را قرار دهید و آن را در یخچال نگه دارید.
شیر مادر
وسایل مورد نیاز، از جمله شیردوش، مخزن شیر و شیشه شیر را بشویید.
شیر را با وسایل مورد نظر بدوشید.
شیر را داخل شیشه شیر بریزد و پستانک را روی آن قرار دهید.
درپوش روی پستانک را قرار دهید.
آن را در یخچال نگه دارید.
گرم کردن شیر
کاسه ای را با آب بسیار گرم و نه داغ، پر کنید.
شیشه شیر را وسط کاسه قرار دهید.
ارتفاع آب داخل کاسه باید تا نصف شیشه شیر باشد. بگذارید 3 تا 5 دقیقه شیشه در همانجا بماند.
شیشه را تکان دهید تا شیر داغ شده و سرد، با هم مخلوط شوند و دوباره شیشه را داخل کاسه قرار دهید.
چند دقیقه بعد شیشه را از داخل کاسه بردارید.
درپوش روی پستانک را برداشته و چند قطره شیر از پستانک به روی پشت دست خود بریزید و میزان گرمای شیر را تست کنید.