مواد لازم
شلغم |
1 عدد |
نان باگت تازه |
1 فنجان |
هویج |
1 عدد |
تخم مرغ |
1 عدد |
تره فرنگی |
2 قاشق غذا خوری |
آرد |
به میزان لازم |
قارچ خرد شده |
1 فنجان |
کره |
1 قاشق غذا خوری |
جعفری خرد شده |
1 قاشق غذا خوری |
|
|
طرز تهیه : تمام سبزیجات را پس از تمیز کردن به وسیله ی دستگاه خرد کن ریز کنید (یا رنده کنید). سپس تمام مواد بالا به غیر از آرد را در یک ظرف مناسب کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید و مایه ی یک دستی آماده سازید. سپس گلوله های کوچکی به اندازه ی یک گردو از مایه بر دارید، به شکل یک دست بدون ترک گرد کنید و در آرد بغلتانید. بعد یک لیوان آب داخل ظرف جاردار و مناسبی بریزید و به نقطه ی جوش برسانید. حالا گلوله ها را به آرامی داخل آب جوشان قرار دهید و به مدت 20 دقیقه، با حرارت ملایم بپزید. سپس آنها را از ظرف خارج کرده، چند قاشق آب باقی مانده را در حالی که گرم است با کره مخلوط کنید و سپس به دست آمده را روی گلوله ها بریزید. برای مزه دار تر شدن غذا می توانید چند قطره آبلیموی تازه به سس اضافه کنید.