مواد لازم
پیاز خرد شده |
1 عدد |
روغن زیتون یا کره |
2 قاشق غذاخوری |
هویج خرد شده |
1 عدد |
برنج شسته شده |
2 قاشق غذاخوری |
سینه ی مرغ خرد شده |
50 گرم |
لیموترش تازه |
1 عدد |
گوجه فرنگی خرد شده |
1 عدد |
پنیر پیتزا |
2 قاشق غذا خوری |
جعفری خرد شده |
1 قاشق غذا خوری |
|
|
طرز تهیه : پیاز، مرغ و هویج را هم زمان داخل ظرف ریخته و با یک لیوان آب بر روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بجوشانید. سپس برنج را اضافه کرده و 5 دقیقه صبر کنید. در آخرین مرحله گوجه فرنگی و جعفری را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و به مدت 10 دقیقخ ی دیگر بپزید تا غذا تنگ آب شود.
پنیر پیتزای رنده و حل شده باید جذب سایر موارد دیگر شود. اکنون می توانید غذا را داخل ظرف کشیده و چند قطره لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید.
* وقتی گفته می شود غذا را با حرارت ملایم بپزید منظور این است که ابتدا غذا را با استفاده از حرارت زیاد به جوش آورید و بعد حرارت را کم کنید.
** دلیل اضافه کردن آب لیمو ترش در آخرین لحظات قبل از صرف غذا این است که تا حد امکان ارزش های غذایی و ویتامین های آن حفظ شد.