مواد لازم
فیله ماهی چرخ شده |
1 فنجان |
نان بسیار ریز شده |
2/3فنجان |
پیاز (رنده شده) |
1 عدد |
کره |
5 قاشق غذا خوری |
سیر (رنده شده) |
1 حبه |
لیموترش یا آبلیمو |
به مقدار لازم |
جعفری خرد شده |
1/2 قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا |
6 قطعه |
طرز تهیه : فیله ماهی، پیاز، سیر، جعفری و نصف نان باگت را داخل ظرف بزرگی مخلوط کرده و به مدت 15 دقیقه ورز دهید تا مایه یک دست و چسبنده ای به دست می آید. بعد به اندازه ی یک نارنگی از مایه برداری، یک قطعه پنیر پیتزا که آن را به ابعاد 1*1 سانتی متر در آورده اید، داخل آن قرار دهید و مایه را به شکل گلوله ای صاف و بدون ترک در آورید. سپس گلوله ها را داخل باقی مانده پودر نان با گت غلتانده و در کره ی گرم شده به مدت 10 دقیقه با حرارت بسیار ملایم تفت دهید. بعد از طلایی شدن کوفته ها چند قطره آبلیمو بر روی آن ها بریزید.