مواد لازم :
بادام پودر شده : 3 قاشق سوپ خوری
عسل : 1 قاشق غذاخوری
آرد برنج : 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا باید بادام ها را پودر کنید . برای این منظور بادام ها را برای 2 ساعت در آب خیس کنید، بعد از این زمان پوست قهوه ای بادام جدا می شود که باید بخش سفید آن را پودر کرد. بادام پوست کنده را بگذارید تا خوب خشک شود و سپس آسیاب کنید. سپس پودر بادام ، عسل ، آرد برنج و کمی آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مخلوط جوش بیاید . وقتی مخلوط بادام جوش آمد ، حرارت را کم کنید و هم بزنید تا غلیظ شود. بعد از غلیظ شدن ، حریره بادام آماده سرو کودک شماست.
می توانید به جای آب برای تهیه حریره بادام از شیر استفاده کنید .
بادام ها را شب قبل در آب ، شکر و گلاب خیس کنید تا حریره بادام خوشمزه تری به کودک تان دهید.