مواد لازم آش دندونی :
گندم پوست کنده یک لیوان – نخود یک لیوان – لوبیا سفید یک لیوان – عدس یک لیوان – ماش یک لیوان – پیاز داغ دو قاشق غذاخوری – آب گوشت به مقدار لازم – نمک به مقدار لازم آش دندونی
طرز تهیه آش دندونی:
تمام حبوبات را برای آش دندونی چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود . سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد . پس از اینکه حبوبات کمی نرم شد ، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد . باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملاً نرم شود و لغاب بیاندازد . وقتی آش خوب لعاب دار شد ، یک قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم . باید نیم ساعت دیگر آش بپزد . و در آخر آش دندونی را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم .