top
آش دندونی ، خوشمزس!

آش دندونی ، خوشمزس!

آش دندونی ، خوشمزس!

مواد لازم آش دندونی :

گندم پوست کنده یک لیوان – نخود یک لیوان – لوبیا سفید یک لیوان – عدس یک لیوان – ماش یک لیوان – پیاز داغ دو قاشق غذاخوری – آب گوشت به مقدار لازم – نمک به مقدار لازم آش دندونی

 

طرز تهیه آش دندونی:

تمام حبوبات را برای آش دندونی چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود . سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد . پس از اینکه حبوبات کمی نرم شد ، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد . باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملاً نرم شود و لغاب بیاندازد . وقتی آش خوب لعاب دار شد ، یک قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم . باید نیم ساعت دیگر آش بپزد . و در آخر آش دندونی را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ  روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم .



مرتبه
مرتبه
نظر و تجربه خود را برای دیگران ثبت کنید

تبلیغات ویژه

تجربه مادرانه
شما میتوانید در مورد موضوع زیر بحث و تبادل نظر کنید و در قسمت نظرات تجربه خود را با مادران در میان بگذارید :
موضوع انتخاب شده :
جدا کردن اتاق فرزندان
تجربه خودرا بنویسید
تبلیغات