مواد لازم:
1. نصف قاشق غذا خوری روغن نباتی.
2. یک پیاز بزرگ خرد شده.
3. 1 فلفل قرمز کوچک ریز ریز شده.
4. 1 حبه سیر له شده.
5. 500 گرم گوشت بره کم چربی، چرخ کرده.
6. 300 میلی لیتر آب مرغ یا آب گوشت گوساله.
7. 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده.
8. 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی.
9. ¼ قاشق غذاخوری سس وسترشایر.
10. 175 میلی لیتر قارچ ورقه ورقه شده.
سیب زمینی له شده
1. 1 کیلوگرم سیب زمینی خرد شده.
2. 45 گرم کره.
3. 3 قاشق غذاخوری شیر.
4. نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
1. روغن را در تابه داغ کنید، پیاز و فلفل و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای شود. درصورت تمایل مخلوط پخته را در مولینکس بریزید و چند ثانیه روی حالت پالس آسیاب کنید.
2. گوشت را در قابلمه بریزید و آب مرغ، جعفری، رب گوجه فرنگی، سس وستر شایر و قارچ را اضافه کنید، حدود 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
3. در همین حال سیب زمینی را در آبی که کمی نمک به آن اضافه کرده اید بریزید و بجوشانید تا نرم شوند، سپس آب آن را خالی کنید و با دوسوم کره و شیر له کنید. چاشنی به مقدار دلخواه بزنید.
4. گوشت را در یک ظرف بزرک یا چند پیشدستی جداگانه قرار دهید، با سیب زمینی له کرده بپوشانید و بقیه کره را به جای جای آن بزنید و به مدت 20 دقیقه در فر که قبلا داغ کرده اید (180 درجه سانتی گراد) بپزید.
نکته
برای خوشایندتر کردن گوشت چرخ کرده برای کودکان خردسال، ابتدا آن را بپزید و سپس با مولینکس آسیاب کنید.
این غذا برای 8 وعده کافی است.
اطلاعات تغذیه ای:
منبع غنی اسید فولیک، پروتئین، آهن، ویتامین های آ و ب و روی.