کارگروه پزشکی پرتال جامع وتخصصی کودک: گاهی اوقات ممکن است برای کودک از قبل شیر آماده کنید، در یخچال نگه دارید و زمانی که کودک گرسنه شد، شیر را آماده کرده و به او بدهید. توصیه می شود که از شیر مادر برای تغذیه کودک استفاده کنید.
گرم کردن شیر
***************************
1-کاسه ای را با آب بسیار گرم و نه داغ، پر کنید.
2- شیشه شیر را وسط کاسه قرار دهید.
ارتفاع آب داخل کاسه باید تا نصف شیشه شیر باشد. بگذارید ۳ تا ۵ دقیقه شیشه در همانجا بماند.
3- شیشه را تکان دهید تا شیر داغ شده و سرد، با هم مخلوط شوند و دوباره شیشه را داخل کاسه قرار دهید.
4- چند دقیقه بعد شیشه را از داخل کاسه بردارید.
5- درپوش روی پستانک را برداشته و چند قطره شیر از پستانک به روی پشت دست خود بریزید و میزان گرمای شیر را تست کنید.
نکات و هشدارها
* شیر را می توانید برای ۲۴ ساعت، در یخچال نگه دارید.
* شیر خشک در آب گرم بهتر حل می شود.
* مقدار آب مورد نیاز در انواع مختلف شیر خشک، متفاوت است. بهتر است قبل از اضافه کردن آب، توضیحات روی بسته شیر خشک را بخوانید.
* هیچگاه شیر را داخل مایکروفر گرم نکنید. مایکروفر باعث می شود که نقاط بسیار داغی در شیر ایجاد شود که باعث سوختن دهان کودک می شود.
* تا یک سالگی، به کودک شیر گاو ندهید.