مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی.
1 پیاز خرد شده
175 گرم کدوی ورقه ورقه شده
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
2 گوجه فرنگی پوست کنده، بی دانه و خرد شده
4 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذا خوری شیر
2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزای تازه رنده شده
طرز تهیه:
روغن را در تابه نچسب به قطر 24 سانتیمتر داغ کنید. پیاز و کدو را اضافه کنید، اندکی چاشنی بزنید و حدود 15 دقیقه بپزید. گوجه فرنگی را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید.
تخم مرغ ها را با شیر و فلفل هم بزنید و روی سبزیجات بریزید و حدود 5 دقیق ( تا وقتی که زیر تخم مرغ ها سفت شود ) روی حرارت متوسط بپزید. فر را روی حرارت بالا بگزارید و داغ کنید.
پنیر را روی کوکو بپاشید و مدت کمی در فر بگذارید تا طلایی شود ( در صورت لزوم دور دسته تاپه کاغذ آلومینیوم بپیچید تا دستتان نسوزد) کوکو را برش دهید و بصورت گرم یا سرد صرف کنید.
گونه های دیگر :
کدو و گوجه فرنگی را حذف کنید. 125 گرم گوشت پخته و خرد شده و 75 گرم نخودفرنگی به مخلوط تخم مرغ هم زده شده اضافه کنید.
کدو را حذف کنید. یک فلفل قرمز خرد شده به قطعات ریز و تفت داده شده و 2 سیب زمینی پخته و خرد شده را به تخم مرغ اضافه نمایید.
اطلاعات تغذیه ای :
منبع غنی کلسیم، اسید فولیک، پروتئین، ویتامین آ، ویتامین ب12 و ویتامین ث