جعفری و سیب زمینی له شده به این غذا بافتی نرم و طعمی شیرین می دهند و اندازه آن نیز برای اینکه کودک با دست بردارد و بخورد مناسب است.
مواد لازم:
1. 125 گرم سیب زمینی خرد شده.
2. 125 گرم جعفری خرد شده.
3. 3 قاشق غذا خوری روغن نباتی.
4. نصف پیاز کوچک ریز ریز شده.
5. 1 هویج رنده شده.
6. 125 گرم سینه مرغ بی استخوان تکه تکه شده.
7. 15 گرم کره.
8. آرد برای پوشش دادن
طرز تهیه:
1. سیب زمین و جعفری را در تابه بریزید، آب بریزید تا روی آنها را بگیرد، جوش بیاورید، در آن را بگذارید و به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا وقتی که نرم شود بپزید.
2. همزمان یک قاشق غذا خوری روغن را در یک تابه داغ کنید، پیاز و هویج را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه تفت دهید، مرغ را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه یا تا وقتی کاملا بپزد به تفت دادن ادامه دهید.
3. آب سیب زمینی و جعفری را خالی کنید و آنها را همراه با نصف کره له کنید تا یکدست شود. مرغ پیاز و هویج را با مولینکس به قطعات ریز آسیاب کنید و با سیب زمینی و جعفری له شده مخلوط کنید.
4. مخلوط فوق را بصورت 24 توپ به اندازه گردو درآورید. آرد را در بشقاب بریزید و کوفته ها را در آن بغلتانید، بقیه روغن و کره را در تابه داغ کنید، کوفته ها را در آن تفت دهید تا طلایی شوند.
اطلاعات تغذیه ای:
منبع غنی بتا کاروتن، اسید فولیک و پروتئین .