پوره پاستا و پنیر، مناسب 12 تا 24 ماه
مواد لازم پوره پاستا و پنیر:
پاستای فرمی 25 گرم
براکلی گلچه کرده 2 قاشق سوپخوری
نخود فرنگی پخته 1 قاشق سوپخوری
پیازچة خرد کرده 1 ساقه
پنیر خامهای 1 قاشق چایخوری
روش تهیه پوره پاستا و پنیر:
پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش و کمی نمک بپزید. در اواخر پخت، براکلی را بیفزائید، بپزید و آبکشی کنید. دو قاشق سوپخوری از آب پاستا را نگه دارید.
حالا همه مواد لازم را همراه با آب باقیمانده از پخت پاستا در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پوره یکدستی حاصل شود.
پس از خنک شدن، پوره را به کودک خود بدهید.