top
فرآیند سوراخ کردن گوش

فرآیند سوراخ کردن گوش

فرآیند سوراخ کردن گوش

سوراخ کردن گوش معمولا بدون دارو‌های بی‌حسی انجام می‌شود چون فرایند سوراخ کردن گوش کمتر از یک‌بار تزریق داروی بی‌هوشی به بچه آسیب می‌رساند. قبل از شروع فرایند شما می‌توانید یک قرص استامینوفن کودکان یا ایبوپروفن به فرزند‌تان بدهید.

چیز دیگری که شما باید به خاطر بسپارید این است که فرزند‌تان مدام به گوشش دست می‌زند بنابر‌این ممکن است آن ناحیه از گوش که سوراخ شده، عفونی شود. برای جلوگیری از این اتفاق شما باید آن ناحیه را پاک کنید و چندین‌بار در روز ناحیه‌ی اطراف گوش را با الکل یا هیدروژن پراکسید تمیز کنید.

 همچنین می‌توانید به توصیه‌ی دکتر خود عمل کنید. مراقب قرمزی‌های گسترده و حساس اطراف سوراخ گوش و روی لاله‌ی گوش باشید چون می‌توانند نشانه‌ی عفونت باشند.

همچنین ممکن است فرزند‌تان بعد از سوراخ شدن گوشش نسبت به انواع فلزات حساسیت نشان دهد. اگر ناحیه‌ی اطراف سوراخ گوش او عارضه‌های پوستی مانند جوش‌های کوچک ایجاد شده بود شما باید گوشواره را از گوش او دربیاورید. 

برای جلوگیری از این عارضه هم باید حواس‌تان باشد که آن قسمت از گوشواره که با گوش فرزند‌تان تماس دارد،‌از جنس استیل بسیار خوب و یا طلای 14 عیار ساخته شده باشد. اگر این عارضه فروکش نکرد، به احتمال زیاد فرزندتان نمی‌تواند از گوشواره استفاده کند.  



مرتبه
مرتبه
نظر و تجربه خود را برای دیگران ثبت کنید

تبلیغات ویژه

تجربه مادرانه
شما میتوانید در مورد موضوع زیر بحث و تبادل نظر کنید و در قسمت نظرات تجربه خود را با مادران در میان بگذارید :
موضوع انتخاب شده :
جدا کردن اتاق فرزندان
تجربه خودرا بنویسید
تبلیغات