مواد لازم :
تن ماهی : 2 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده : 2/1 پیمانه
سس مایونز : 2-3 قاشق سالاد خوری
زیتون : 1 عدد
نمک ، فلفل و روغن : به مقدار لازم
تخم مرغ : 3-4 عدد
تره فرنگی خرد شده : 2 عدد
گوجه فرنگی گیلاسی : به مقدار لازم
نان باگت کوچک و نرم : 4 عدد
طرز تهیه :
در داخل ماهی تابه کمی روغن بریزید و فلفل دلمه ای و تره فرنگی خرد شده را به مدت 3-5 دقیقه تفت دهید . تن ماهی ها را به مدت 20 دقیقه در آب جوش قرار دهید. تخم مرغ های آب پز شده را خرد کنید و با سس مایونز، نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس در یک ظرف بزرگ تن ماهی ، فلفل دلمه ای ، تره فرنگی و کمی نمک مخلوط کنید. نان ها را از وسط نصف کنید و خمیر آن را بردارید و یک تکه از آن را در ظرف بگذارید و تکه دیگر را روی لبه دیگر قرار دهید و با دست فشار دهید تا نان ها خوب به هم بچسبند. برای درست کردن سر مار، قسمت گرد نان را دو نیم کنید و با چاقو به شکل تیز برش دهید و روی قسمت گردن مار بگذارید. مقداری از مخلوط تخم مرغ را در قسمت سر مار قرار دهید و تکه بعدی را با تن ماهی پر کنید و به همین ترتیب به صورت یک در میان تکه های نان را پر کنید. گوجه فرنگی و تره روی مواد بگذارید و ساندویچ ماری را تزئین کنید. با زیتون چشم های مار را درست کنید و با پوست گوجه فرنگی برای مار نیش بگذارید. ساندویچ ماری برای کودک شما آماده سرو است.