دستور پخت سوپ دارای جوانه غلات یا حبوبات برای کودک.
1- گوشت مرغ یا گوشت قرمز: 1 تیکه
2- برنج: 3 قاشق غذا خوری
3- حبوبات(عدس، ماش):1 قاشق غذا خوری
تهیه سوپ معمولا از عدس و ماش که هضم آسان تری دارند شروع می شود. در مورد سایر حبوبات مثل لوبیا چیتی و لوبیا قرمز بهتر است قبلا آنها را خیس کرده پوستشان را جدا نموده و کاملا پخت و به سوپ اضافه کرد. همچنین می توانید آرد حبوبات (آرد عدس، ؛آرد ماش، آرد لوبیا) را به اندازه یک قاشق مربا خوری به سوپ اضافه کنید.
ابتدا گوشت مرغ یا گوشت قرمز را بپزید. سپس به آن حبوبات پخته و برنج را بیافزایید تا کاملا پخته شوند.