مواد لازم
شیر
یک پیمانه آرد برنج گلها
یک قاشق سوپ خوری پوره هویج
یک دوم پیمانه روش تهیه
الف:ابتدا آرد برنج را در شیر سرد حل کنید
ب :ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی هم بزنید تا به غلطت مطلوب برسد
ج : هویج را پوست گرفته خرد کرده و با کمی آب و روی حرارت ملایم بپزید سپس با بلندر پوره کرده ، اضافه نموده و شعله را خاموش کنید .
نکات
الف: فرنی را پس از سرد شدن در ظرف دردار ریخته و حداکثر تا 24 ساعت مصرف نمایید . در صورت تمایل می توانید آنرا در ظرف یخ قالبی ریخته منجمد نموده ، سپس در کیسه نایلونی ریخته و در فریزر به مدت یک ماه قرارداده و کم کم مصرف نمایید
ب : می توانید فرنی را با آب تهیه کرده و در آخر دو پیمانه "موجود در قوطی" از شیر خشک کودک به آن بیفزایید
ج : برای کودکان بالای یک سال و نیم می توانید از کمی شکر ترجیحا قهوه ای برای طعم دار کردن فرنی استفاده نمایید