یک پای ماهی خوب با سیب زمینی له شده ی خامه ای یکی از آن غذاهای قدیمی و محبوب است که همیشه خوشایند بچه هاست.
مواد لازم:
250 گرم فیله ماهی از هر یک از دو نوع حلوا و آزاد پوست کنده
900 میلی لیتر شیر
4 انه فلفل، 1 برگ بو، 1 شاخه جعفری
60 گرم کره
یک پیاز ریز ریز شده
3 قاشق غذاخوری آرد
یک قاشق چای خوری خردل خشک
125 گرم نخود فرنگی منجم
125 گرم دانه ذرت
60 گرم پنیر پیتزای رنده شده
یک قاشق غذا خوری پیازچه تازه ی ریز ریز شده
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
سیب زمینی له شده
750 گرم سیب زمینی خرد شده
4 قاشق غذاخوری شیر
15 گرم کره
نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
1 * برای سیب زمینی له شده مقداری آب را که اندکی نمک به آن اضافه کرده اید را جوش بیاورید.سیب زمینی ها را اضافه کنید و بجوشانید تا نرم شوند.
2 * در همین حال ماهی ها را با شیر، فلفل و سبزی های معطر در یک تابه ی کم عمق قرار دهید، آن را جوش بیاورید. در آن را بگذارید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که گوشت ماهی ها به راحتی از هم جدا شود آن بپزید. ماهی ها را بردارید، شیر را صاف کنید و کنار بگذارید، گوشت ماهی ها را با چنگال از هم جدا کنید و کنار بگذارید.
3 * کره را در یک تابه ی کوچک آب کنید، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا بصورت خمیر درآید و 1 دقیقه بپزید. به تدریج شیر صاف کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیط شود.
4 * خردل، نخودفرنگی، ذرت، پیازچه و بیشتر پنیر پیتزا را اضافه کنید 2 قاشق غذاخوری پنیر را نکه دارید تا روی غذای آماده بپاشید). 4 قیقه بپزید، چاشنی بزنید و ماهی را اضافه کنید. مخلوط را در یک ظرف 28 در 18 سانتیمتری مخصوص فر بریزی.
5 * آب سیب زمینی ها را خالی کنید و آنها را له کنید، شیر، کره و چاشنی اضافه کنید، سیب زمینی ها را روی ماهی پخش کنید، بقیه پنیر را روی غذا بپاشید و مدت 25 دقیقه در فر که قبلا گرم کرده اید (180 درجه سانتیگراد) بپزید.
اطلاعات تغذیه ای:
منبع غنی کلسیم، اسید فولیک، پروتئین، ویتامین آ، ویتامین ب و روی